Andres Trink osaleb pangajärelevalvete kohtumisel Londonis

30. märts 2004, 09:48

Finantsinspektsiooni juhatuse esimees Andres Trink osaleb homme Euroopa Pangajärelevalvete komitee (CEBS) tippjuhtide kohtumisel Londonis.

Kohtumise peateemad on uue, riskitundlikuma kapitaliregulatsiooni rakendamine panganduses (nn Basel 2), Euroopa finantsjärelevalvete koostöö ülepiiriliste finantskriiside lahendamisel ja üldine pangandussektori järelevalve ühtlustamine Euroopa finantsturu ulatuses.

Euroopa Pangajärelevalvete komitee ülesandeks on nõustada Euroopa Komisjoni, ühtlustada üle-euroopaliselt pangajärelevalve praktikat, vahetada informatsiooni ning süvendada pangajärelevalvealast koostööd. CEBSi tegevus käivitus selle aasta jaanuaris.

Täna osaleb Andres Trink Dublinis toimuval Euroopa finantsturu arengu teemalisel kõrgetasemelisel konverentsil 'A European Vision for Global Financial Services'. Ürituse ühe peateemana käsitletakse küsimust, kas finantsjärelevalvet peaks Euroopas teostama tsentraalselt või hajutatult. Konverentsil räägitakse ka Euroopa ja USA finantsteenustele esitatavate nõuete ühtlustamise võimalustest ja finantsturu osaliste seisukohtadest Euroopa ühtse finantsteenuste turu kujundamise osas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing