Peeter Raidla • 2. aprill 2004 kell 8:57

Kuressaare Peapostkontorit hakkab juhtima Kalle Koov

Eesti Posti juhatus sõlmis täna töölepingu Kuressaare Peapostkontori uue tegevdirektori Kalle Kooviga.

Mehaanikuharidusega Kalle Koov on alates 2002. aasta märtsist juhtinud enda asutatud Saaremaa Lubjatööstuse osaühingut. Enne seda oli ta konservikarpide tootmisega tegeleva Toplex ASi nõukogu esimees.

?Konkurss oli tugev, kuid Kalle Koovi edumaa teiste ees tingis just tema selge nägemus posti arengusuundade realiseerimisest kohaliku regiooni tasandil,? ütles Eesti Posti juhatuse liige Jaan Tuul. Peapostkontori juhi kohale laekus kokku 19 avaldust. ?Koovi tegevus ettevõtjana on senimaani olnud muljetavaldav ning selliste teadmistega inimest me just vajasimegi. Kindlustunnet lisas seegi, et Koov on ise Saaremaalt pärit ning see aitab kindlasti kaasa heade kliendisuhete hoidmisele ja müügitegevuse arendamisele.?

Kalle Koov osaleb ka Saaremaa Ettevõtluse Edendamise Sihtasutuse nõukogu töös.

Koov asub tööle 6. aprillil. Kuressaare Peapostkontori eelmine tegevdirektor Jaan Vainult juhib alates 1. veebruarist Tallinna Peapostkontorit.

Hetkel kuum