ÄP fototoimetus • 10. november 2004 kell 22:00

Ühispank pakub võimalust teenida Jaapani turgudelt

Investeerimishoius Jaapan on Eesti Ühispanga tähtajaline hoius, millele makstav tulumaksuvaba intress on seotud Tokyo börsi koondindeksi TOPIX tootlusega, samas kui hoiuse põhisumma on kogu hoiuperioodi jooksul 100% kaitstud.

?Jaapani majanduskasv on käesoleval aastal viimase 12?13 aasta kõrgeimal tasemel, prognooside kohaselt kasvab Jaapani majandus 2004. aastal 4,3%,? selgitas Ühispanga Varahalduse juhatuse liige Sven Kunsing.

Ta lisas, et Jaapani ettevõtete kasumi kasv on üks maailma kõrgemaid. Eeldatavalt moodustab see käesoleval aastal +63% ja järgmisel aastal +12%. ?See lubab ennustada ka aktsiahindade tõusu,?ütles Kunsing.

Hoiuse minimaalne summa on 10 000 krooni ja läheb sealt edasi 1000kroonise sammuga.

Autor: ÄP

Hetkel kuum