Reformierakond: tulumaksuvabastus alates teisest lapsest on koalitsioonileppe täitmine

18. november 2004, 16:20

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal ütles, et Reformierakond täidab tulumaksuvabastuse rakendumisega alates teisest lapsest koalitsioonilepet.

'Meie jaoks on see koalitsioonileppes kirjas oleva eesmärgi täitmine, mis võib saada tehtud varem kui esialgu plaanis oli, kui kõik asjad paika loksuvad - mõtlen põhiosas rahalisi katteallikaid, mis tuleb leida kui tahame seda teha,' ütles Michal. 'Reformierakonna poliitikaga - pere ja laste väärtustamine ning inimestele rohkema raha kätte jätmine, sobib see idee väga hästi, meenutame kasvõi vanemahüvitist, mis oli ka üks meie peamine valimislubadus tulumaksu alandamise kõrval.'

Koalitsioonileppes on kirjas: 'Üheks eesmärgiks seame viia sisse tulumaksuvabastus maksuvaba miinimumi ulatuses alates pere teisest lapsest.'

Võimuliit otsustas täna, et alates 2006. aastast rakendatakse tulumaksuvabastust maksuvaba miinimumi ulatuses alates pere teisest lapsest. Seni kehtis tulumaksuvabastus alates pere kolmandast lapsest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing