EAS toetab elukeskkonna arendamist

ÄP 19. november 2004, 00:00

EAS alustas kohaliku füüsilise elukeskkonna arendamise programmi taotluste vastuvõttu.

Programmi eesmärk on kohalike avalike teenuste kättesaadavuse ja kvaliteedi parandamine ja ühtlustamine, kohaliku avaliku infrastruktuuri majandusliku efektiivsuse tõstmine, kohaliku elanikkonna töövõimaluste ja elukvaliteedi parandamine ning piirkondade arengupotentsiaali maksimaalset ärakasutamist takistavate tegurite eemaldus. Programmist saavad toetust taotleda kohaliku omavalitsuse üksused, avaliku sektori enamusosalusega äriühingud ning sihtasutused ja mittetulundusühingud, juhul kui projektiga taotletavad tegevused kuuluvad nende organisatsioonide põhikirjaliste tegevuste hulka.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing