Neste langetas diislikütuse hinda 60 senti liitri kohta

ÄP 17. detsember 2004, 00:00

Ettevõtte teatel maksab diislikütus Futura D Euro nüüd kõigis Neste A24 jaamades 10,95 krooni. ?Vahepeal toimunud diislikütuse maailmaturuhindade langus on seoses uue kütusepartii saabumisega jõudnud ka meieni. Uus ostuhind võimaldab meil pakkuda 60 senti soodsamat jaehinda,? ütles Neste jaemüügijuht Ivar Kohv.

Nüüdsest on diislikütuse hind taas madalam bensiini hinnast, mis Nestes maksab alates 11,10 kroonist liiter.

Diislikütuse hind on viimastel aastatel Eestis bensiini hinnast madalam olnud, kuid 1. maist tõusis selle aktsiis 1,5 krooni liitri kohta ning sügisel kerkis bensiinist kiiremini diislikütuse maailmaturuhind. Uuest aastast võetakse kasutusele uued diislikütuse standardid, mistõttu hoiatavad kütuse jaemüüjad, et diislikütuse hind võib uue aasta algusest veel kuni krooni võrra liitrilt kallineda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing