• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Miks mõned eksitused korduvad

  Siinkohal olekski paslik vabandada kõigi nende ees, kelle nime kirjutamisel on eksitud või kelle nime on vale pildiga seostatud. Alustada tuleks kindlasti vendadest Jaak ja Peep Aaviksoost. Mõlemad on tuntud mehed, tegutsevad erineval alal ja näevad erinevad välja, aga aastaid juhtub seletamatutel põhjustel, et ühe venna pildi juures on teise nimi. Tõesti piinlik. Järgmisel päeval on süüdlase moega kõik need, kes oleks võinud seda märgata, aga ei märganud. Lubatakse olla eriti tähelepanelikud ja mõnda aega ollaksegi, nimi Aaviksoo mõjub alarmina. Siis olukord rahuneb? kuni see juhtub jälle.
  Või teine juhtum, samuti kordunud, aga vähemalt natuke lihtsamalt selgitatav. Nimelt tegutsevad kaks ühe nimega inimest samas valdkonnas ? kaks Urmas Lauri kinnisvara alal. Nemadki on tuntud tegijad, aga vähimagi hooletuse puhul lähevad pildid ikka vahetusse.
  Viimasest ajast meenub eksitus nimekaimude Priit Tammedega, Standardi juhatuse liige läks segamini Mistra-Autexi juhiga.
  Kuidas edasi, mida uueks aastaks lubada? Püüame tõesti olla tähelepanelikumad, aga loodame ka mõistvale suhtumisele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.