Miks mõned eksitused korduvad

Anu Jõgi 22. detsember 2004, 00:00

Siinkohal olekski paslik vabandada kõigi nende ees, kelle nime kirjutamisel on eksitud või kelle nime on vale pildiga seostatud. Alustada tuleks kindlasti vendadest Jaak ja Peep Aaviksoost. Mõlemad on tuntud mehed, tegutsevad erineval alal ja näevad erinevad välja, aga aastaid juhtub seletamatutel põhjustel, et ühe venna pildi juures on teise nimi. Tõesti piinlik. Järgmisel päeval on süüdlase moega kõik need, kes oleks võinud seda märgata, aga ei märganud. Lubatakse olla eriti tähelepanelikud ja mõnda aega ollaksegi, nimi Aaviksoo mõjub alarmina. Siis olukord rahuneb? kuni see juhtub jälle.

Või teine juhtum, samuti kordunud, aga vähemalt natuke lihtsamalt selgitatav. Nimelt tegutsevad kaks ühe nimega inimest samas valdkonnas ? kaks Urmas Lauri kinnisvara alal. Nemadki on tuntud tegijad, aga vähimagi hooletuse puhul lähevad pildid ikka vahetusse.

Viimasest ajast meenub eksitus nimekaimude Priit Tammedega, Standardi juhatuse liige läks segamini Mistra-Autexi juhiga.

Kuidas edasi, mida uueks aastaks lubada? Püüame tõesti olla tähelepanelikumad, aga loodame ka mõistvale suhtumisele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing