Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus ülesanne

  Marek on töötanud suures firmas keskastmejuhina kümne aastat. Ta on pühendunud töötaja. Ületunnid on tema puhul üsna tavalised ja vajadusel võtab tööd koju kaasa. Sama nõudlik on ta ka alluvate suhtes ja meeskonna tulemused on head. Marek hoolib meeskonnast, kiidab ja veedab nendega vaba aega. Samas võib aga Marek vihahoos ägestuda ja see on tekitanud piinlikke olukordi.
  Kaks kuud tagasi vahetus Mareki ülemus ja meeskonnale esitati uued nõudmised. See muutis Mareki ebakindlaks, sest ta ei saanud aru, mida peab tegema teisiti. Ta pingutab veelgi rohkem, kuid samas tunneb, et uus ülemus ei ole ikka rahul.
  Lisaks on Marekil ootamatuid probleeme kodus. Seni kuulekad teismelised lapsed on juskui välja vahetatud ? poeg istub hommikust õhtuni arvutis ja hinded ei kannata kriitikat. Marekile vastab ta ainult stiilis ?küll ma teen, oma asi, ära õienda?. Iga katse tütrega jutuajamist alustada lõpeb läbikukkumisega. Abikaasa süüdistab teda omakorda selles, et tal pole kunagi aega pere jaoks.
  Tööl ei suuda Marek enam oma käitumist kontrollida. Ta käratab iga vea peale ja sageli selgub hiljem, et oli asjast valesti aru saanud. Ta näeb vaeva, et varjata oma meeskonna eest, et nendega ei olda rahul, ja üritab ise veel rohkem pingutada.
  Ühel hommikul, pärast sõnasõda naisega, käratab ta alluvale, et kui aruanne pole õigel ajal valmis, siis vähendab ta kõikide palka. Mõne aja pärast on aruanne laual ja talle meenub, et ta tegelikult ei küsinudki, kas aruanne on valmis, vaid järeldas alluva näost ja eelmisest kogemusest, et ju neid siis ka seekord ei ole. Kohvinurgas jäävad kõik tema saabudes vait.
  Mida soovitada Marekile?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Kakskeelse Eesti visa, aga pöördumatu lõpp
Eestis on, sarnaselt teiste riikidega, vähemalt Ida-Euroopas, aset leidmas ajalooline mentaalne nihe, mis puudutab suhtumist vene keelde ja Russki Miri laiemalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Eestis on, sarnaselt teiste riikidega, vähemalt Ida-Euroopas, aset leidmas ajalooline mentaalne nihe, mis puudutab suhtumist vene keelde ja Russki Miri laiemalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturg tõusis neljandat nädalat järjest
USA aktsiaturg lõpetas reedel nädala tugeva tõusuga, kui investorite kindlust turgude osas on kasvatanud oodatust madalamad inflatsiooninumbrid, mis näitavad, et inflatsiooni tipp võib olla juba seljataha jäänud. Nii S&P 500 kui Nasdaqi indeks tõusid neljandat nädalat järjest, vahendab Reuters.
USA aktsiaturg lõpetas reedel nädala tugeva tõusuga, kui investorite kindlust turgude osas on kasvatanud oodatust madalamad inflatsiooninumbrid, mis näitavad, et inflatsiooni tipp võib olla juba seljataha jäänud. Nii S&P 500 kui Nasdaqi indeks tõusid neljandat nädalat järjest, vahendab Reuters.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand: kui iseloomud ei klapi, siis koostööd ei tule
Mitu aastat Coop Eestit juhtinud, siis Margus Linnamäe kutsel Apollo Grupi etteotsa läinud ning sealt idufirmasse Eurora lahkunud Jaanus Vihand soovis enne A. Le Coqi juhi positsiooni vastu võtmist näha, kuidas ettevõtte nõukogu tasandil suhted on.
Mitu aastat Coop Eestit juhtinud, siis Margus Linnamäe kutsel Apollo Grupi etteotsa läinud ning sealt idufirmasse Eurora lahkunud Jaanus Vihand soovis enne A. Le Coqi juhi positsiooni vastu võtmist näha, kuidas ettevõtte nõukogu tasandil suhted on.
Raadiohitid: mis saab aktsiaturgudest ja majandusest lähemas ning kaugemas tulevikus?
On tavapärane, et Äripäeva raadio kuulajaid paeluvad enim investeerimisteemad ning lõppev nädal ei olnud selles osas erand. „Investor Toomase tunnis“ jagas enda tulevikuvaadet investor Märten Kress ning „Infopankuri“ saates räägiti majanduse tulevikust ja 10 aasta pärast juhtuvast.
On tavapärane, et Äripäeva raadio kuulajaid paeluvad enim investeerimisteemad ning lõppev nädal ei olnud selles osas erand. „Investor Toomase tunnis“ jagas enda tulevikuvaadet investor Märten Kress ning „Infopankuri“ saates räägiti majanduse tulevikust ja 10 aasta pärast juhtuvast.
Rootsi inflatsioon vähenes juulis
Rootsi inflatsioon langes juulis esimest korda alates jaanuarist, ja oli isegi grammike väiksem, kui oodati, kirjutab Dagens Industri.
Rootsi inflatsioon langes juulis esimest korda alates jaanuarist, ja oli isegi grammike väiksem, kui oodati, kirjutab Dagens Industri.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.