13. oktoober 2005 kell 22:00

Mina lood

Sheryl ja Tracy on väga erineva karjäärikõveraga naised. Esimene mõistab isikliku südametunnistuse puudutamise kunsti, teise sõnumid üritavad mõjutada maailma oma. Mõlemad on laulja/kirjutaja parimate traditsioonide edasikandjad.

Oma sõnul ka pingevabamalt kui kunagi varem.Lance Armstrong kui lauljatari kauaoodatud hr Õige pole siin ainuke süüdlane.Viimasel ajal ületöötamisest väsinud John Shanks on plaadile oma parima andnud ja samaga sai hakkama Crow? ammune kaasautor Jeff Trott.

TC atmosfäär on kohati talumatult kurb. Nii sügavatel lauludel pole mingit võimalust kommertsmeedias läbi lüüa ja seda rõõmustavam on suurfirma usk artistlikkuse võitu.

?Change? võiks olla selle aasta ?One Of Us? (Joan Osborne?i surematu klassika), aga midagi nii ebatrendikat kui mustanahaline folklaulja on raske tänapäeval müüa. Kes ostavad, jäävad rahule. Luban.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum