• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meeltega turundamise raamat

  Turunduskuulujutu järgi on kuskil uurimus, mis tõestab, et isegi tollipaksuse pakkumiskausta abiga müüdavaid reisilennukeid ostavad lennufirmad tegelikult kõhutunde, mitte arvude põhjal.
  Ka Eestis tuntud eelkõige lastele suunatud turunduse raamatu ?Bränd ja lapsed? autor Martin Lindström on seda kõhutunnet uurinud ning sellest raamatu kirjutanud. Lühidalt ? mida rohkem on toodet või kommunikatsiooni luues mõeldud inimese erinevate meelte peale, seda suurem on brändilojaalsus.
  Parim näide on Lindströmi meelest Singapore Airlines. Nagu paljudes teistes tootekategooriates, on lennunduses ?tooted? üksteisele väga sarnased ? kõik viivad punktist A punkti B. Singapore Airlines on aga näiteks lennuki istmepolstri ja stjuardesside riietuse valmistanud osaliselt samadest materjalidest, lennukabiinis levib spetsiaalselt väljatöötatud lõhn ning stjuardesside välimus on kuni meigipaleti toonideni paigas. Selle tulemusena on Singapore Airlinesi nimetatud parimaks lennufirmaks maa­ilmas, vaatamata sellele, et toidud ei ole midagi erilist ja jalaruumi on sama palju kui teistes lennufirmades.
  Raamatu autor Martin Lindström peab ühepäevase loengupäeva, kus tutvustab oma meelte uuringut lähemalt, 8. novembril Tallinnas Radisson SASis.
  Aasta parimad turundusraamatud
  Ameerika Turundusassotsiatsioon AMA andis äsja välja oma iga-aastase Berry-AMA auhinna parimale turundusraamatule.
  2005. aasta parimaks turundusraamatuks valiti Patrick Barwise ja Sean Meehani raamat ?Simply Better?.
  Finalistide hulgas olid veel Peter J. Rosenwaldi ?Accountable Marketing: The Economics of Data Driven Marketing?, Gerard J. Tellise ?Effective Advertising: Understanding When, How, and Why Advertising Works?, Tim Ambleri ?Marketing and Bottom Line? ja Seth Godini ?Purple Cow?.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.