Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Ähvardus: olümpiamängude teleülekanne jääb ära

  Kui 2006. aastaks hädavajalikke lisamiljoneid ei leita, tuleb ära jätta olümpiamängude ja jalgpalli maailmameistrivõistluse teleülekanded.

  Sellise ringhäälingu-nõukogu musta stsenaariumi käis hiljuti välja ETV alarahastamise pärast muretsev rahvaliitlane Jaak Allik, kirjutab Eesti Päevaleht
  ?Tegime Eesti Raadiole ja ETV-le ettepaneku, et nad arvutaksid välja, kui palju õnnestub kokku hoida, kui Torino OMi ja jalgpalli-MMi mitte üle kanda,? teatas Allik Riigikogu kultuurikomisjonis.
  Summa suurust mõjutab tema sõnul nii see, et osa rahast on ette makstud, kui ka võimalikud leppetrahvid. Uuel aastal lisaks jagatavast 19,2 miljonist kroonist ei piisa selleks, et maksta 13 miljonit krooni tippvõistluste Eesti vaatajani toomise eest, käivitada kolme miljoni krooni eest ETV 24 ja tagada teletöötajatele kümneprotsendine palgatõus, põhjendas Allik.
  Rahanappust peab ringhäälingunõukogu aseesimees valitsuse süüks. ?Valitsus peab andma endale aru, et valitsuse otsuse kohaselt ei kanta üle Torino OMi ja jalgpalli-MMi. See on valiku koht,? lausus Allik.
  Kultuuriminister Raivo Palmaru kinnitusel sai ETV 2004. aastal olümpiaülekandeks ekstra 13 miljonit krooni, mis läks baasraha hulka. ?Eeldame, et see raha on olemas ja 19,2 miljonit krooni läheb ikkagi palgatõusuks,? sõnas minister.
  Alliku kõrval kritiseerisid ka Olav Aarna Res Publicast ja Katrin Saks SDEst valitsust suutmatuse pärast võtta rahvusringhäälingu arengukava suhtes seisukoht. ?Arengukava on kujunenud rohkem muinasjutuks, kus pannakse uljalt kirja soove, arvestama reaalseid võimalusi,? ütles Palmaru. 2006. aasta eelarve pakub ringhäälingule 322 miljonit, tänavusest 6 protsenti enam.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Tõnu Mertsina: ekspordi väljavaade on kiiresti halvenemas
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Tesla kaalub tehase loomist Kanadasse
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Läti saab Rail Balticule sõjalise liikuvuse raha
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Väike-Maarja suurim maja leidis ostja
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.