DaimlerChrysler juurutab uue juhtimismudeli

ÄP 03. veebruar 2006, 00:00

DaimlerChrysler teatas uue juhtimismudeli juurutamisest, mille eesmärk on parandada konkurentsivõimet ja edendada edasist kasumlikku kasvu.

Uue juhtimismudeli ettevalmistused algasid eelmise aasta keskel. Struktuurimuudatuste hulgas on tugifunktsioonide, nagu näiteks raamatupidamise, personaliosakonna ja strateegiaosakonna, koostöö tihendamine ja integreerimine. Nii muutub organisatsioon vähem keerukaks ning otsuste langetamine efektiivsemaks ja kiiremaks.

Korporatiivfunktsioonide tihendamine toimub kogu ettevõttes. Juba varem langetatud otsuse põhjal töötab Dieter Zetsche korraga DaimlerChrysleri juhatuse esimehe ja Mercedes Car Grupi juhi kohal. Muudatuste käigus kolib Saksamaa DaimlerChrysleri peakontor Stuttgart-Möhringenist Stuttgart-Unterürkheimi, mis asub tootmisele lähemal. Samuti tiheneb tänu uuele struktuurile Chrysler Grupi ja Mercedes Car Grupi koostöö.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing