Uudne tehnoloogia väärib abi

Kristo Reinsalu 20. veebruar 2006, 00:00

Ettevõtete võimalused küsida ning saada ühte või teist liiki toetust ei ole otses sõltuvuses firma tegevusalast.

Kuigi eelisseisundis tegevusvaldkondi ei ole, kasutatakse siiski osades toetusskeemides selliseid hindamiskriteeriumeid, mis võivad olla just töötleva tööstuse ettevõtte puhul eeliseks. Kuna teatud osa tegevusalasid (näiteks põllumajandus, hulgi- ja jaekaubandus, kalapüük) on toetuse saajate seast välistatud, suurendab see samuti töötleva tööstuse võimalusi.

Ka ei ole taotlemisele tehtud piiranguid majandusvaldkondade lõikes, oluline on, et taotletav projekt sisaldaks endas tehnoloogilist riski. Võrdset tähelepanu pööratakse nii projektide tehnoloogilisele kvaliteedile ja innovatiivsusele kui ka nende elluviimise võimalustele. Eelistatud on projektid, mille elluviimine soodustab võimalikult suure hulga teiste ettevõtete majandustegevust ja loob eeldusi uute ettevõtete tekkele.

Eksportööre ja välisinvestoreid abistavad EASi kuus välisesindajat (Londonis, Hamburgis, Stockholmis, Helsinkis, Moskvas), kelle teenused on Eesti ettevõtjatele tasuta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing