Airi Ilisson-Cruz • 25. juuli 2006 • 1 min
Jaga lugu:

Pant: Pankakoski kaasamine tugevdab Tallinki positsioone

Tallink Grupi juhatuse esimehe Enn Pandi sõnul tugevdab Pankakoski kutsumine juhatusse Tallink Gruppi, mille kliendid elavad erinevatel Läänemere kallastel.

“Kogenud tippjuhtide Antti Pankakoski ja Lembit Kitteri tulek Tallink Grupi juhtkonda toetab strateegiat tugevdada veelgi Läänemere piirkonna juhtiva laevafirma positsioone Tallinki kõigil sihtturgudel,” ütles Pant.

„Tallink Grupp jätkab ettevõtte pikaajalise strateegia elluviimist. Meie ülesandeks on Silja Line’i kaasamise kaudu Tallink Grupi kontserni pakkuda oma klientidele parimat teenindust, töötajatele häid töötingimusi ja karjäärivõimalusi ning aktsionäridele maksimaalset tootlust,” lubas Pant.

Augusti alguses liitub Tallinkiga ka endine SEB Eesti Ühispanga jaepanganduse juht Lembit Kitter, kellest saab Tallink Grupi peadirektor.

Antti Pankakoski (sünd. 1954) on töötanud Silja Oy Ab peadirektorina alates 2003 aastast. Pankakoskil on Helsinki Ülikooli õigusteaduskonna magistrikraad. Ta on töötanud laevanduses erinevatel ametikohtadel alates 1979. aastast ning alates 1986. aastast juhtivatel ametikohtadel ettevõtetes Wärtsilä Group, Kværner Group, Cunard Line ja Nordea Group.

Antti Pankakoski ei oma Tallink Grupp aktsiaid.

Autor: Airi Ilisson

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt