Sampo Panga uueks juhatuse liikmeks saab Tõnu Vanajuur

10. oktoober 2006, 11:42

Sampo Panga nõukogu valis täna uueks
juhatuse liikmeks Tõnu Vanajuure, kes hakkab täitma personaal- ja jaepanganduse
direktori ülesandeid, teatas ettevõte börsile.

Tõnu Vanajuure volitused juhatuse liikmena jõustuvad 1. novembrist 2006.
Personaal- ja jaepanganduse senise direktori, juhatuse liikme Margus Zhuravljovi vastutusvaldkonnaks saab Sampo kontserni jaepanganduse valdkonna käivitamine Venemaal ning ta asub juhtima Sampo Panga omaniku Sampo Bank poolt omandatud Profibank'i (St. Petersburg) jaepanganduse käivitamist.

Tõnu Vanajuur asus tööle ASi Sampo Pank 2003. aasta novembris privaatpanganduse juhina. Alates 2006. aasta maist töötab ta panga privaat- ja välispanganduse divisjoni direktorina. Enne tööleasumist ASis Sampo Pank on ta töötanud aastatel 2002-2003 Eesti Töötukassa juhatuse liikmena ning aastatel 2000-2002 Eesti Ühispangas privaatinvesteeringute vanemkliendihalduri ametikohal.

ASi Sampo Pank juhatusse kuuluvad lisaks Tõnu Vanajuurele ja Margus Zhuravljovile juhatuse esimees Aivar Rehe, finantsdirektor Ivar Pae ning ettevõtete panganduse direktor Indrek Puskar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2006, 12:24
Otsi:

Ava täpsem otsing