13. november 2006 kell 11:38

Kanal 2 püstitas sarjade vaadatavusrekordi

Kanal 2s jooksvat Eesti kalleimat seriaali "Rooma" esilinastust vaatas 189 000 inimest, teatas Kanal 2.

TNS Emor teleauditooriumi mõõdikuuringu andmetel vaatas eelmisel kolmapäeval Kanal 2 ekraanile jõudnud "Rooma" avaosa rekordilised 189 000 inimest. Tegemist on viimase kolme aasta edukaima hankesarja esilinastusega Eestis.

"Rooma" on teleajaloo kõige kallim seriaal, mille esimese hooaja eelarve oli rohkem kui 1,5 miljardit eesti krooni. Hetkel on käimas juba teise hooaja filmivõtted. Seriaali tarbeks rajati antiikse Rooma elusuuruses koopia ja valmistati üle 4 000 ajaloolise kostüümi. Caesari võimuperioodi dramaatilisi sündmuseid kujutava sarja ajaloolise autentsuse eest vastutavad oma ala tippspetsialistid.

Hetkel kuum