Silja eitab mustema kütuse kasutamise plaani

21. november 2006, 11:08

Silja Line eitab Rootsi TV4 eile õhtul
edastatud infot nagu plaaniks Tallink hakata Silja Line`i laevadel kasutama
mustemat kütust, edastab Helsingin Sanomat.

"Ei vasta tõele. Ei ole mingeid selliseid plaane, et Silja kütus vahetatakse," lausus Silja kommunikatsioonijuht Tuomas Nylund. Nylund ütles, et ta kontrollis asja täna hommikul Tallinki peakontorist Tallinnast. Tema sõnul pole Tallinkil sellist kavatsust.

Rootsi uudiste kohaselt on Tallinkil kavas vahetada Silja 0,5protsendilise väävlisisaldusega kütus 1,5protsendilise väävlisisaldusega kütuse vastu, mis on odavam. Samas saavad nt Rootsis madalama väävlisisaldusega kütuse kasutajad maksusoodustust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. November 2006, 11:07
Otsi:

Ava täpsem otsing