Kilk: venelased tulgu minu juurde, leian kõigile tööd!

07. detsember 2006, 16:10

Ärimees Rein Kilk ei jaga Amnesty
Internationali seisukohta, kes jõudsid uuringute tulemusel järelduseni, et
Eestis diskrimineeritakse venelasi.

"Sellist rumalat avaldust ei oska targad inimesed küll kommenteerida. Kui mõni venelane seoses diskrimineerimisega tööd ei leia, siis võib ta alati minu juurde pöörduda. Leian kohe tööd," provotseeris Kilk.

Samuti ei mõista ta, kuidas saab Amnesty International hetkel üldse rääkida sellest, et venelastel on eestlastest raskem tööd leida. "Praegu on küsimus selles, kust saada tööjõudu, kust inimesi sisse tuua? Ukrainaga oleme juba ju hiljaks jäänud," lisas Kilk.

Tema sõnul on olemas teatud ametikohad, kus on eesti keele oskus vajalik. Sama moodi nagu on teatud ametikohal vaja ka inglise keelt või soome keelt. "Mis selles siis nii imelikku on, ma ei saa aru?" viskas Kilk õhku küsimuse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. December 2006, 16:25
Otsi:

Ava täpsem otsing