• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ametnik müüb ministeeriumi e-aadressilt metallidetektoreid

  Kaitseministeeriumi side ja infotehnoloogiaosakonna juhataja Mihkel Tammet kasutab isiklikuks äriks e-postiaadressi, mis asub ministeeriumi serveris, kuid mida pole välja toodud ministeeriumi ametlike aadresside seas.

  Ta tarvitab aadressi [email protected] füüsilisest isikust ettevõtjana, et müüa Minelab/XP metallidetektoreid, kirjutas Eesti Ekspress.
  "Ma pole seadust rikkunud," ütles Tammet Ekspressile ja märkis, et elektronkirjade aadressid on tasuta. "Mul ei ole rohkem aadresse. Olen seda kasutanud juba kümmekond aastat. Ülemused teavad, millega ma tegelen."
  Paar aastat tagasi viis üks kodust pärast tööaega, kuid töökoha e-postiserveri kaudu saadud kiri ühe majandusministeeriumi süsteemis töötanud ametniku vallandamiseni. Seda põhjusel, et õnnetu naine oli kasutanud e-aadressi oma tööandjat maha tegeva artikli tarbeks. Vallandaja väitis siis, et „info, mis läbib meie asutuse meiliserveri, kuulub vajadusel läbivaatamisele".
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.