ÄP fototoimetus • 12. detsember 2006 kell 22:00

Euroopa olulisim ehitusmess tulekul

15. jaanuaril avatakse Münchenis kuus päeva vältav Euroopa juhtiv ja maailma üks olulisimaid ehitusmesse BAU 2007.

Järjekordsel iga-aastasel, nüüd ligi 2000 eksponendiga messil jagatakse teavet kõige uuematest materjalidest, ehitusnormidest, toodetest, tehnilistest süsteemidest ning ehitus- ja renoveerimismeetoditest.

Tänavuse messi arutelude põhiteemadeks on päikeseenergia, kliima mõjud ehitusele, linnakujundus, arhitektuursed lahendused, renoveerimine ja moderniseerimine, liftid ja eskalaatorid, puitkonstruktsioonid tulevikus, automaatsete uste, väravate ja akende kasutamise ohutus ning ehitusalane infotehnoloogia.

Messile oodatakse neljakümnest riigist kuni 2000 eksponenti, kes peaksid oma toodangu mahutama ära 17 halli 180 000 ruutmeetril. Prognooside kohaselt tuleb 190 000 külastajat ligi sajast riigist.

Autor: ÄP

Hetkel kuum