Iiri temperament

Lennart Beat 15. detsember 2006, 00:00

Kuu aega ootas "9" õiget aega. Enne soovitamist vajas CD ju kuulamist ning DR on raske juhtum. Poeet-laulja debüüt sai siinsamas maksimumhinde, aga tema jaoks on võimatu aega leida - see peab ise saabuma.

DR traditsioonilist reklaami ei armasta ja ta kuulsaim laul Blower's Daughter sai parima promo filmi "Closer" esimestel minutitel. Kes ta masendavalt ausast ja intiimsest lähedusest lugu peavad, saavad sarnase emotsiooni ka nüüd.

Miinus esimene mulje mõistagi. Sammudes rokkterritooriumil, pole iseenesest midagi uut ja DR polegi tüüp, kellelt orientatsiooni muutmist oodata. Valu ja kannatused leiavad igal ajastul tänulikke kuulajaid ning esialbumiga "O" kultusestaatuse saavutanud tegija on täismajadega harjunud.

Tema vaevade kogemises on midagi väga ainulaadset ja puhastavat. Isegi kui kuulate vaid ühe korra elus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing