Täna astus Siim-Valmar Kiisler regionaalministri ametisse

23. jaanuar 2008, 14:38

Vabariigi valitsus teatas täna, et
Siim-Valmar Kiisler andis täna Riigikogu ees ametivande ja astus
regionaalministri ametisse.

Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves vabastas teisipäeval ametist regionaalminister Vallo Reimaa. Andrus Ansip eile, 22. jaanuaril presidendile ettepaneku teha muudatus Vabariigi Valitsuse koosseisus.

Siim-Valmar Kiisler töötas majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumi abiministrina ja on olnud X Riigikogu koosseisu liige, töötanud aastatel 1999–2001 Tallinna Kesklinna vanemana ning olnud aastatel 1995–2003 „Glacier Eesti AS“ nõukogu esimees. 1991. aastal lõpetas ta Tallinna Tehnikaülikooli automatiseeritud juhtimissüsteemide erialal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. January 2008, 14:38
Otsi:

Ava täpsem otsing