Suvepealinnas valitseb kinnisvara ülepakkumine

12. juuni 2008, 09:13

Võrreldes eelmise aastaga on suvepealinna
rannarajoon muutunud kirevaks korterite ja majade müüki reklaamivatest
plakatitest. Suur pakkumiste hulk avaldab tugevat survet hindadele, kuid
tehinguaktiivsus on sellest hoolimata madal.

AT Kinnisvarabüroo kinnisvaraspetsialist Margus Kruut kirjutas Tarbija24s, et näiteks ainuüksi Pärnu rannarajoonis kulgeva A. H. Tammsaare puiestee ja Supeluse tänava mõnesajameetrisel lõigul võib loendada vähemalt 15 kinnisvara müüki reklaamivat värvilist tahvlit.

Praegu on City24 andmetel Pärnu linnas 1381 korteri müügipakkumist, KV (Kinnisvaraweb) andmebaas näitab vähem, 1073 korteri müügikuulutust, päris objektiivsed need numbrid pole, kuna kohati on üks korter müügis mitmes kohas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. June 2008, 18:05
Otsi:

Ava täpsem otsing