Rahumaa tahab Kruuda vabrikute hinda alla kaubelda

Mariliis Pinn 18. juuni 2008, 08:25

Alta Capital himustab endiselt Tere
piimakombinaati ja Kalevi toidutööstusi, kuid seda varasemast soodsama
hinnaga.

Indrek Rahumaa juhitav Alta Capital ning Oliver Kruuda kureeritavate Tere ja Kalevi toidutööstuste müümise osas sõlmiti leping mullu sügisel. Mai lõpus see peatati, sest Alta ei leidnud tehinguks vajalikku raha, kirjutas Postimees.

Rahumaa tunnistas, et nende firma on toidutööstustest jätkuvalt huvitatud, kuid läbirääkimistel tahetakse mitmeid seniseid tingimusi muuta, firma üks soov puudutab ka Tere ning Kalevi ostuhinda. Kalevi kommivabriku ning teiste samasse kontserni kuuluvate toidutööstuste hind küündis 660 miljoni kroonini, Tere maksumust osapooled avaldanud ei ole, kuid asjatundjate hinnangul võib see summa olla vähemalt sama suur.

Millistes küsimustes Alta veel läbi rääkida tahab ning miks firma müügihinnaga enam rahul ei ole, ei soostunud Rahumaa eile Postimehele avaldama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2008, 13:50
Otsi:

Ava täpsem otsing