Interfaks: Gruusias vigastatud 9 ajakirjanikku

11. august 2008, 17:23

Interfaksi andmetel on kolme päevaga
Gruusias vigastada saanud üheksa ajakirjanikku. See on kurb rekord, lisab
Venemaa riiklik uudisteagentuur oma hinnangu.

Tule alt pääsenud ajakirjanikud räägivad tõelisest kaosest, mis valitseb Tshinvalis. Esimesena sai kuuli Komsomolskaja Pravda sõjakorrespondent Aleksandr Kotz. Kunagine dessantnik, professionaalne sõjareporter Kotz oli töötanud praktiliselt kõigis viimase kümnendi konfliktipiirkondades. Mitmest kohast haavatud Kotz toimetati Moskvasse.

Samal päeval sattus agentuuri teatel grusiinide suurtükitule alla telekanal Vesti võttegrupp. Nende auto liikus sõjaväekolonni koosseisus. Teleajakirjanik Aleksandr Sladkov sai haavata jalast, videoinsener Igor Uklein pääses põrutusega.

Täna sattus Tshinvali lähistel tule alla telekanal NTV võttegrupp. Haavata sai produtsent Pjotr Gassijev.

Haavata on saanud ka üks Ameerika ajakirjanik ja tema tõlk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 16:00
Otsi:

Ava täpsem otsing