Ukraina annab Gruusiale vaid humanitaarabi

11. august 2008, 15:03

Interfaksi andmetel annab Ukraina Gruusiale
vaid humanitaarabi. Varem teatasid meediakanalid, et Ukraina abistab Gruusiat
sõjatehnikaga.

"Kaalume praeguses etapis abi andmist kahel suunal: poliitilisel ja humanitaarsuunal," teatas tänasel briifingul Ukraina asevälisminister Konstantin Jelisejev, "Mis puutub sõjalis-tehnilisse abisse, siis seda küsimust üleval pole."

Jelisejev lisas, et Ukraina peab kinni rahvusvahelistest relvakaubanduse kokkulepetest ning mis sõjalis-tehnilise koostöö vallas toimub, toimub seaduslikult. "Mingeid rahvusvaheliste reeglite rikkumisi pole," rõhutas ta, "kui selle loogika järgi käituda, võib kõiki juhtivaid relvastuse eksportijaid süüdistada rahvusvahelistes konfliktides."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 15:58
Otsi:

Ava täpsem otsing