Jaga lugu:

Peeter Koppel lahkus Evlist

Peeter Koppel töötas investeerimispanga Evli Securities varahalduse strateegina, alates septembrist ta seda enam ei tee.

Küsimusele, miks lahkusid Evlist, vastas Koppel nii: "Mingil hetkel muutuvad töökoha suhtes määravaks nö. pehmemad väärtused. Evlis toimus nii meeskonnas kui ka filosoofias selliseid muudatusi, mille puhul ma tundsin, et mul on end lihtsalt väga raske uude konteksti sobitada".

Koppel kinnitas, et teda ei koondatud. "Lahkumine oli vabatahtlik. Initsiatiiv oli puhtalt minu poolt ning kogu lahkumisprotsess toimus asjalikus ning teineteist mõistvas õhkkonnas," lisas ta.Käed rüpes Koppel enda sõnul istuma hakata ei kavatse. "Loomulikult jätkan investeeringute valdkonnas. Kus ja mida ma tegema hakkan, on täna veel vara rääkida," jäi Koppel salapäraseks. Küsimusele, kas mõtled ka oma firma asutamise peale, vastas Koppel: "Ilmselt talupojamõistus ütleks, et hetkel, kus suur osa inimestest näib olevat veendunud, et "aktsiatega enam kunagi raha ei teeni," oleks äärmiselt mõttetu asutada mingit ettevõtet, mis tegeleks investeeringutega finantsturgudel. Mina seda seisukohta ei jaga ning leian, et rasketel aegadel on selliste ettevõtete loomine oluliselt rohkem õigustatud, sest stardipositsioon on oluliselt soodsam, kui siis, kui turgudel valitseb eufooria. Mina ise vaatamata huvitavale olukorrale enda väljapoole teenuseid osutava ettevõtte asutamisele ei mõtle. Olen isiksuslikelt omadustelt pigem töövõtja tüüp ning julgen seda ka tunnistada".

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt