2. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

General Electric ja Buffett löövad käed

Warren E. Buffett, rahandusguru, kelle samme jälgib pingsalt kogu maailm, on jälle avanud enda juhitud ettevõtte Berkshire Hathaway rahakotirauad ning ostab 3 miljardi dollari eest General Electricu eelisaktsiaid.

GE müüb veel 12 miljardi dollari eest tavalisi aktsiaid turule. Eelisaktsiate eest saab 10 protsenti dividende ning Berkshire saab lisaks veel volitused osta 3 miljardi eest aktsiaid hinnaga 22,25 dollarit järgmise viie aasta jooksul.

Buffet, kelle varandust hinnati aasta alguse seisuga 44,3 miljardi dollari suuruseks, ütles Bloombergi vahendusel, et hinnad on praegu väga mõistlikud ning lisas, et „Tuleb olla ahne, kui teised on kartlikud ning kartlik, kui teised on ahned.“

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt