Eesti Telekom: tulemused olid ootuspärased

24. oktoober 2008, 11:31

Eesti Telekomi online-briifingul
teatas ettevõtte juhtkond, et arvestades praegust majandussituatsiooni on nende
ärikasum jätkuvalt stabiilne ja kolmanda kvartali tulemused ootuspärased.

Tulud olid kõige rohkem mõjutatud mobiilside operaatorite vahelise sidumishinna langetamisest. Vastavalt EU ja kohalikule regulatsioonile langetatakse tõenäoliselt sidumistasusid ka järgmisel aastal, kuid tõenäoliselt mitte enam nii suures mahus, teatas juhtkond.

Just praegu toimuval Eesti Telekomi online-briifingul vastavad küsimustele Eesti Telekomi ja AS EMT juhatuse esimees Valdo Kalm, Eesti Telekomi ja AS EMT finantsdirektor Leho Tamm ja Elion Ettevõtted ASi juhatuse esximees Valdur Laid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. October 2008, 16:34
Otsi:

Ava täpsem otsing