Uudne internetireklaam

ÄP 28. jaanuar 2009, 00:00

Eesti suurim arvutitootja Microlink ja BNS avasid 1999. aastal uue eestikeelse internetivärava Online Portal, mille eesmärk oli sellesse investeeritud miljon krooni tagasi teenida järgmise kahe aasta jooksul.

Eesti ühe suurema internetireklaami teenust pakkuva ASi Meediamaa reklaamiosakonna juhataja Tanel Talve sõnul toimus murrang 1998. aasta sügisel, kui IBM esimese rahvusvaheliselt tuntud kaubamärgina panustas Eestis reklaamile internetis. Võrgureklaami kogumahu kohta Eestis statistika puudus, hinnanguliselt võis see olla 2 miljonit krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing