Raasuke: keskpankade lepe on hea märk

27. veebruar 2009, 13:20

Majanduslangus on globaalne teema ning
seetõttu vajame regionaalseid ja laiaulatuslikke lahendusi, sõnas
Swedbank Balti panganduse juht Erkki Raasuke.

"Arvan, et kindlasti on sellistel kokkulepetel positiivne varjund juures. Näiteks üle riigipiiride koostöö käib, majanduse kokkutõmbumine on globaalne teema. See pole ühe või teise riigi kitsas probleem ja, siis ongi lahendusi vaja, mis on regionaalsed ja laiaulatuslikumad," kommenteeris Raasuke Eesti Panga ja Rootsi keskpanga kokkulepet, mis sõlmiti ennetava kokkuleppe finantsstabiilsuse tagamiseks.

"Selles mõttes on see väga hea märk, eelkõige näitab see koostöö võimekust ja, et see koostöö resulteerub tegelikult sellistesse konkreetsetesse kokkulepetesse," lisas Raasuke.

Raasuke sõnas, et antud kokkulepe on absoluutselt positiivne uudis. "Kui olulised osapooled omavahel räägivad, see on hea uudis ja, kui nad reaalseid kokkuleppeid sõlmivad, siis see on eriti hea uudis," sõnas ta.

"Ma arvan, et Eesti usaldusväärsust välismaailmas, see eriti ei muuda," lisas Raasuke.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2009, 09:48
Otsi:

Ava täpsem otsing