Swedbank kiidab Rootsi keskpanga toetust Eestile

27. veebruar 2009, 14:22

Swedbank avaldas head meelt Rootsi
keskpanga ja Eesti Panga vahel sõlmitud ennetava koostöökokkuleppe üle, mille
eesmärk on toetada Eesti finantssüsteemi stabiilsust.

„Me oleme Eestis tegutsenud juba üle 10 aasta ning oleme end strateegiliselt Eestiga sidunud pikaks ajaks. Eesti ja Balti riigid on oluline osa meie pangandustegevusest nii täna kui edaspidi. Swedbank jätkab Eesti finantssüsteemi toetamist, meie klientide toetamist ning Eesti tütarpanga arendamist ning seisab hea, et see oleks adekvaatselt kapitaliseeritud,“ ütles Swedbanki juht Jan Lidén täna avaldatud Swedbanki pressiteates.

Swedbank on Eesti suurim pank ja plaanib selleks ka jääda. Viimase aja tormid finantsturgudel pole seda seisukohta kõigutanud. Eesti, Läti, Leedu ja Rootsi on kõik Swedbanki koduturud, teatas Swedbank.

„Kinnitusena sellest, et oleme Eestisse ja Balti riikidesse tulnud pika perspektiiviga, on meie hiljutine nime ja kaubamärgi muutus Hansapangast Swedbankiks,“ ütles Swedbanki nõukogu esimees Carl Eric Stålberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. February 2009, 14:25
Otsi:

Ava täpsem otsing