Maja ühe krooni eest!?

20. märts 2009, 12:36

Müügikuulutustega, kus maja hinnaks pandud
vaid üks kroon, üritavad maaklerid antud kinnisvarale ostjate tähelepanu
tõmmata, kirjutab dv.ee.

Selliseid kuulutusi, kus hind ei ulatu üle 1000 krooni, on kinnisvaraveebides juba hulgaliselt. Nüüd on sinna ilmunud ka kuulutusi, kus maja hinnaks lausa üks kroon. Nii on näiteks Ekspress Kinnisvara lehel kuulutus, kus Sillamäel müügis üks äripind ühe krooni eest.

Kinnisvarafirmade Liidu juhi Tõnis Rüütli sõnul üritavad kinnisvaramüüjad sel kombel oma objektidele tähelepanu tõmmata. Uus Maa maakler Peeter Sepp ütles, et näiteks ühe 300 ruutmeetrise elumaja omanik ei andnud mingit hinda ette, vaid ootab, milliseid pakkumisi talle tehakse. Kuulutuses on maja hinnaks üks kroon.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2009, 13:07
Otsi:

Ava täpsem otsing