Eesti Post müüb vanad postiautod 1,5 miljoniga

28. juuni 2009, 13:06

Postiettevõte müüb avalikul enampakkumisel
22 kasutatud sõidukit, mille alghinnaks on 1,5 miljonit krooni.

"Meie soov on, et sõidukid võõrandatakse kogu partiina," kommenteeris firma administratiivdivisjoni juht Kaido Padar pressiteate vahendusel. Ta lisas, et tänases turusituatsioonis on mõistlikum kasutada uusi ja natuke väiksemaid autosid, kuna sama töö saab ära teha poole väiksemate ja ökonoomsemate sõidukitega.

Müüki pandud autode seas on nii kaubikuid, maastureid, furgoonautosid kui ka väikekaubikuid ja sõiduautosid. 2009. aastal võtab Eesti Post liisingusse 47 väikekaubikut, millest esimesed saabuvad Eestisse juba augusti alguses.

Täna kasutab Eesti Post 472 transpordivahendit. Päevas sõidetakse postiautodega ligikaudu 80 000 kilomeetrit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. June 2009, 13:06
Otsi:

Ava täpsem otsing