Laulu- ja tantsupeo turvajate arv langes

ÄP praktikant 02. juuli 2009, 17:34

Kui 2004. aastal turvas laulu- ja
tantsupidu 350 inimest, siis seekord on palgatud turvatöötajaid enam kui saja
võrra vähem.

Turvafirma G4S avalike suhete direktori Andres Lemberi sõnul töötas viie aasta tagusel üldlaulu- ja tantsupeol turva- ja liikluskorralduses ligi 350 inimest. Tänavusel peol reguleerib liiklust Meeskond Security, kelle tiimi kuulub üle 50 töötaja, G4S turvajaid on umbes 170. Seega on turvatöötajaid kokku kaasatud enam kui saja inimese võrra eelmisest korrast vähem. Turvajate töötundide arv on jäänud aga G4S turvajuhi sõnul samaks.

Ka saavad üldlaulu- ja tantsupidu turvavad G4S töötajad sel aastal ligi kümme protsenti vähem palka. "Palgad ei saa ju olla võrreldavad sellega, mis eelmistel aastatel on olnud välisüritustel," lausus G4S Eesti ASi turvajuht Kristiina Eelmaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2009, 17:49
Otsi:

Ava täpsem otsing