Laulu-ja tantsupidu täidab hotellid

ÄP praktikant 02. juuli 2009, 13:17

Üldlaulu-ja tantsupidu on endiselt
hotellide jaoks tipphetk, kuid sel aastal võib Tallinnas veel mõne vaba toa
leida.

Olümpia hotelli turundusdirektori Killu Maidla sõnul on Reval Hotelsi hotellid peaaegu välja müüdud. "Laulupidu on alati linnas lisanõudlust tekitanud, kuid viimastel aastatel ei saa öelda, et kõik hotellid oleksid sajaprotsendilise täitumusega," ütles ta. Küll aga tõi Maidla sõnul 2004. aasta pidu Reval Hotelsi kõik toad külalisi täis.

Eile teatas Viru hotelli omava SOK Eesti kommunikatsioonijuht Kadri Lainas, et viimasel üldlaulu- ja tantsupeol olid nende hotellis kõik toad täis, sest turusituatsioon oli teine. 2007. aastal suurenes tubade maht 26 protsenti, kuid nõudlus pole viimasel ajal kasvanud.

Samas nentisid hotellide esindajad, et suure osa tubadest hõivavad välismaalased. Viru hotelli teatel võib välismaalaste osakaal neil ulatuda 95 protsendini. Radisson SASi müügi-ja turundusdirektori Bastian Gaerneri sõnul on neil praegu klientidest kindlasti pooled välismaalased.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2009, 17:52
Otsi:

Ava täpsem otsing