Tööandjad eelistavad kogemustega noori

03. juuli 2009, 08:23

Paljud noored on Pärnus hädas endale suveks
töö leidmisega: ettevõtjad ei leia aega lühikese suve jooksul noorukeid välja
koolitada ja eelistavad kogenud suvetöölisi.

Nii Rüütlihoovi kui Tallinna Värava pubi juhataja Virve Krapp rääkis, et kuigi noori, kes suveks tööle tahtsid tulla, oli eelmise aastaga võrreldes tunduvalt rohkem, võttis ta tänavu tööle ainult vanad olijad, kirjutas Pärnu Postimees. "Töökogemus on väga tähtis ja hea, kui noor on kogenud, sest siis ei pea teda eraldi välja õpetama," põhjendas ta ning lisas, et nende noored on väga tublid ja hakkajad ning kuigi sel aastal on käive väiksem, ei ole nad pidanud nende palka vähendama.

Teist suve Tallinna Väravas ametis 18aastane Karin Jõesaar ei usu, et teda oleks ilma töökogemuseta sel aastal ettekandjaks võetud. Kuigi tööpäevad on 12tunnised ja pidevalt tuleb treppidest üles-alla joosta, on neiu rahul, sest graafik on sobiv ja ülemused meeldivad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. July 2009, 09:36
Otsi:

Ava täpsem otsing