Galeriipidaja: olen aruandluses konservatiivne

22. august 2009, 12:10

OÜ Haus Galerii omanik ja juht Piia Ausman
ütles Äripäevale, et on majandusaruannete suhtes konservatiivne - need peaks
jääma.

"Eks igasugune aruannete vähendamine muudab elu lihtsamaks, aga kui raamatupidamine on juba rutiin ning korras, pole majandusaasta aruannet teha kuigi keeruline," rääkis Ausman ja lisas samas ta ei tormaks ütlema, et tore, nüüd kaotame aruande ära. See on distsiplineeriv ja mida rohkem distsiplineerivaid kohustusi, seda parem.

Ausman märkis: "Kui kedagi vabastada, siis tõesti väga väikesi ettevõtteid ja näiteks väikesi perefirmasid, mitte et see puudutaks 60% Eesti ettevõtetest, aga kuskil 10-20%. Ma olen selles mõttes konservatiivne."

Mobiiltelefonide remondiga tegeleva OÜ Sevarta kaasomanik Rein Zibbo ütles samas Äripäevale, et nii tema kui ka tema äripartner Vello Nakstöm pooldavad majandusaruannete vabatahtlikuks muutmist. "Meie seisukoht: igatahes muudatuse poolt. See oleks väga hea uudis raamatupidajale," sõnas Zibbo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2009, 18:22
Otsi:

Ava täpsem otsing