AUTOD: Uus Golf juba tulekul

1706-aripaev 10. oktoober 2009, 16:15

Kuigi Volkswagen Golfi kuues põlvkond on
müügil olnud umbes aasta, tegelevad firma insenerid juba praegu
järgmise generatsiooni Golfi arendamisega.

Neil Automedia kunstnike poolt loodud piltidel on näha Golfi VII eeldatav väliskuju, mille loomisel on kasutatud firma seest saadud infot. Nagu näha, jääb ka uus põlvkond truuks Golfide klassikalisele välimusele, kuid saab endale veidi pikema ninaosa koos kitsamate tuledega.

Asjaga kursis olevate inimeste sõnul on aga palju rohkem muutusi peidus Golf VII kere all. Kui praegu tootmises oleva Golf VI veermik erineb vaid minimaalselt oma eelkäija, Golf V omast, siis seitsmenda põlvkonna Golfi veermik saab olema täiesti uus. Põhjaliku ülevaatuse elab üle ka jõuallikate ja käigukastide valik, rohkem rõhku pannakse mootorite ökonoomsusele ja nende väljalaskegaaside puhtusele.

Oma debüüdi peaks VW Golf VII tegema 2011. aasta lõpus, müügile jõuab aga auto 2012. aasta alguses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2009, 16:15
Otsi:

Ava täpsem otsing