Üks küsimus: Kellele võiks Eestis anda majandus-preemia?

ÄP 14. oktoober 2009, 00:00

Hardo Aasmäe, Eesti Entsüklopeedia juht
See taandub küsimusele, kas preemia tuleks anda majandusliku mõtte või majandusliku teo eest.

Kui pikas perspektiivis mõelda, kes on majandustegija, kes on mõne asja peaaegu nullist teinud, siis niisugune mees on Tiit Vähi, viitan siin Sillamäe varasemalt üsna lootusetusele olukorrale. Kui vaadata tulemuse järgi, siis on täitsa kõva tegija.

Peale Tiit Vähi on veel kaks väga huvitavat kuju Eestis. Üks on Ülo Pärnits, kes tegi Dvigatelist asja. Samal ajal on ta olnud aga majandusuuenduste ja -mõtte praktiline arendaja 80ndatest, perestroikaaegadest, nimetades Mainori kui uuenduste keskuse loomist. Uno Merestele võiks anda pikkade aastate eest majanduspreemia.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing