Eesti pressivabaduse pingereas 6. kohal

20. oktoober 2009, 17:53

Täna avaldas organisatsioon Piirideta
Reporterid järjekordse pressivabaduse nimekirja, kus Eesti on kuuendal
positsioonil.

Võrreldes eelmise aastaga kaotas Eesti poolteist punkti ja asub praegu kuuendal kohal. Kõige lojaalsemad riigid reporterite jaoks on Taani, Soome, Iirimaa, Norra ja Rootsi. Kümnendal positsioonil on meie lõunanaaber Leedu, kes eelmisel aastal oli nimekirjas seitsmeteistkümnes. Kõik teised endised Nõukogude Liidu vabariigid on nimekirjas allpool: Gruusia on 81. positsioonil, Ukraina 89., Venemaa on 153. kohal, Fiji ja Tuneesia vahel.

Eesti pressivabaduse pingereas 6. kohal Eesti pressivabaduse pingereas 6. kohal

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. October 2009, 15:58
Otsi:

Ava täpsem otsing