Hannes Sarv • 22. mai 2010 kell 8:33

Silikaltsiidi 3-28 üürnik: olen üks väikene konsultant

Äripäeva kirjutas eile Konstantinos Vrettose nimelisest variisikust, kes kuulub Eestis kümnete võlgades ja likvideerimisel firmade juhatusse. Aadressile Silikaltsiidi 3-28 on registreeritud kümneid võlgnikest ettevõtjaid, kes tegevuse lõpetanud. 

Üks nimi, mis mitmel korral jookseb läbi firmadest, mis lõpetavad Konstantinos Vrettose käe all, on Andrus Räppo. Andrus Räppole kuuluv osaühing Legalexpert oli üürnikuks Silikaltsiidi tänaval majas number 3, toas 28.

„Mina ise ei tegutse miski likvideerijana,“ ütles ta Äripäevale, kuigi kinnitas, et on kuulunud mitmete firmade juhatusse enne Vrettost. Ta ei osanud meid aidata ka Vrettose otsinguil.

„Ma ei tahaks midagi oma tegemistest kommenteerida. Ma olen üks väikene konsultant ja teen oma väikest töökest. Ajan oma asja. Teatud asjad on ka klientidega seotud ja ma lihtsalt ei saa kommenteerida,“ ütles ta.  

Hetkel kuum