Kadrin Karner • 16. juuni 2010 kell 12:39

Tooli ja Kirberi kohtuasi jätkub juuni lõpus

Tänasel istungil võeti ärimees Toomas Tooli ja endise SEB maakleri Karoly Kirberi kriminaalasja juurde Arco Vara AS nõukogu liikme Richard Tominga tsiviilhagi. Istungid jätkuvad 28. juunil.

Tominga ettevõtte Toletum Oü esitatud tsiviilhagi, milles nõutaks laenulepingutest ja finantseerimiskuludest tekkinud intressivahe hüvitamist, kuulub arutlusel oleva kohtuasja juurde, otsustas istungit vedanud Harju maakohtu esimees Helve Särgava.

Tänasel istungil esitas prokurör Maria Sutt Kawe Capitali partneri ja fondijuhi Kristjan Hänni arvamuse peale finantsinspektsiooni turujärelevalve analüütiku Romet Tepperi arvamuse, kuna peab Hänni arvamust ebausaldusväärseks.

Tepper tõi Hänni analüüsi puudusena välja asjaolu, et arvamus ei kajasta Toomas Tooli ja Karoly Kirberi vahelisi telefonivestlusi ja nende sisu vaid lähtub ainult Tooli poolt tehtud tehingutest Arco Vara aktsiatega.

Tooli ja Kirberi vahelisi telefonivestlusi saad vaadata SIIT!

Hetkel kuum