Jaana Pikalev • 15. juuli 2010 kell 13:29

Toobal: Ansip naudib majanduskriisi

Keskerakondlane Priit Toobal kirjutas oma blogis, et peaminister Ansipi astmelise tulumaksu vastasus näitab, et ta käib endiselt klappidega ja naudib majanduskriisi.

"Ta on justkui „sadomasohhist“ kes naudib, kuidas 150 000 inimesel pole tööd; kuidas iga viies inimene elab vaesuses; kuidas noored emad peavad üksi lapsi kasvatama, sest isad on Soomes või Inglismaal tööl jne.," kirjutas Toobal.

Mehe hinnangul on astmeline tulumaks vastukaaluks edasistele kärbetele, mida Reform ja IRL suvekuumuses kindlasti välja hauvad. "Samuti on see alternatiiviks riigivara odavmüügile, millega Ansipi valitsuse ministrid samuti usinasti tegelevad. Astmeline tulumaks on päästerõngas," rõhutas ta.

"Kuid päris ausalt, mind ei huvita, kas astmeline tulumaks Ansipile meeldib või mitte, astmelist tulumaks on vaja Eesti inimestele, mitte põikpeast peaministrile! Ammu on ju selge, et see mis meeldib rahvale ei meeldi Ansipile ja see, mis meeldib Ansipile ei meeldi rahvale," on Toobali seisukoht.

 

Hetkel kuum