Katre Pilvinski • 31. august 2010 kell 16:06

Viking Line Eesti juht: teen valiku valimislubaduste järgi

Hea on see, et ligi 40 protsenti parteieelistust omavatest inimestest teab, millise tuleviku nad valivad Eestile, vastas OÜ Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko päevaküsimusele, miks on hea või halb, kui reformierakond võtab ülekaaluka valimisvõidu?

Päevaküsimuse ajendiks oli TNS Emori värske uuring, mille kohaselt toetas augustis Reformierakonda 39 protsenti parteieelistust omavatest inimestest.

Borodenko kinnitusel teeb ta ise valiku partei valimislubaduste järgi. „Enne valimisi tutvun programmi ja lubadustega ja selle järgi siis valin,“ rääkis Borodenko. „Pidev ühe partei pooldaja või valija ma ei ole olnud. Praegu räägivad kõik sellest, et on vaja töötusega võidelda, ja et Eesti majanduse peab jälle käima saama – ma usun, et kõik on ühe asja eest väljas. Valin selle partei, kes lubab neile probleemide paremaid lahendusi."

Hetkel kuum