Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BREM: oleme säästnud Tallinna Vett miljonilistest kahjudest

  OÜ BREM Kinnisvarahooldus on ASi Tallinna Vesi teenust vahendades säästnud veefirmat miljonilistest kahjudest, kinnitas ettevõtte juhatuse liige Risto Mägi.

  "Ilmselge turujagamise sooviga ei taha Tallinna Vesi tunnistada, et BREM on aastate jooksul monopolile teenust vahendades säästnud viimast väga paljudest probleemsetest klientidest ja hooldusega seotud küsimustest, millega seotud kahjud ulatuvad miljonitesse kroonidesse ja kajastuksid hoopis Tallinna Vee bilansis," rääkis ta.
  Tallinna Vesi esitas 28. septembri õhtul Harju maakohtule pankrotiavalduse BREM Kinnisvarahoolduse vastu. BREMi kinnitusel on veefirma levitanud oma esindajate kaudu infot, justkui poleks BREM püüdnud nendega võla suhtes kompromissi leida.
  "Tõsi on hoopis see, et esitasime Tallinna Veele 24. septembril omapoolsed ettepanekud võlgnevusest tekkinud olukorra lahendamiseks, kuid monopoolse ettevõttena jätkab Tallinna Vesi oma põhjendamatult jäika poliitikat," märkis Mägi.
  Tema sõnul ei soovi BREM taganeda hankijate või teenustepakkujatega sõlmitud kokkulepetest. "Oleme huvitatud BREM Kinnisvarahoolduse tegevuse jätkamisest," sõnas ta.
  "Seniks loodame nende klientide mõistvale suhtumisele, kes on BREM Kinnisvarahoolduse ees oma kohustused korralikult täitnud ja teeme omaltpoolt kõik, et meie hooldatavad objektid oleks äri- ja elamiskõlbulikud," rääkis Mägi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.