• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BREM: võlgnikud on harjunud "parasiteerima"

  Kuna mitmed meie võlgnikud on elus harjunud "parasiteerima" teiste arvelt, siis pole meil osutunud võimalikuks võlgnevusi likvideerida, teatas BREM Kinnisvarahooldus.

  Seoses lugupeetud korteriomanike poolt oma arvete tasumata jätmisega oleme sunnitud lisaks eelnevalt avaldatule peatama 25. oktoobrist teenuste osutamise  alltoodud majadele: R. Tobiase 13, Rähni 6, Koskla 2, Tondi 32, Paekaare 26, Ristiku 9, Kungla 52, Härjapea 22, Kaera 5, Timuti 8, Õle 5, Õle 40, Herne 14, Herne 27, Juhkentali 42, Kentmannni 24, Koidu 92, Saturni 6, Vana-Lõuna 21, Villardi 28, Väike-Ameerika 16, teatas täna BREM.
  Ettevõtte teatel tuleb vee, kanalisatsiooni ja prügiveo teenuse tarbijatel selle eest ka tasuda. "BREM Kinnisvarahooldus eraõigusliku ettevõttena ei saa ja ei pea võimalikuks omavahendite või teiste klientide arvelt vahendada teenust võlgnikele. Seega asjaolu, et meie osas on pressis erineval moel kajastatud pankrotivõimalust, ei anna võlgnikele mingit alust jätta oma kohustused täitmata," teatas BREM.
  Samuti ei nõuta ja ei saa nõuda oma arveid tasunud korteriomanikelt teistkordselt arvete tasumist, lisati teates.
  BREMi kinnitusel on nad korduvalt üritanud leida võlgnikega tekkinud võlgade lahendamisel konsensust. "Kuid arvestades võlgnike soovimatust ja maksejõulisust või lihtsalt  elu harjumust "parasiteerida" teiste arvelt, ei ole osutunud võimalikuks võlgnevusi likvideerida. Paljuski on sellele kaasa aidanud ka meedias avaldatud seisukoht, et  ei ole vaja tasuda oma arveid. Kinnitame, et selline seisukoht on ekslik ja ei ole vastavuses kehtiva õigusega," kinnitas BREM.
  Jätkusuutliku ettevõttena peame kaitsma kõigi meie klientide huve, seega ei saa me lubada tekkida olukorda, kus kellegi poolt maksmata arvete tõttu lõpetaksid meie hankijad teenuse osutamise meile, seisab BREMi teates.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Lauri Läänemets: küpse mõtlemisega ärieliit on hõivamas sotside valimisprogrammi
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Foxway neelas konkurendi Taanis
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Valitsus kavandab kaugküttele lisatoetust
Sadadesse miljonitesse eurodesse ulatuva energiahindade toetuspaketiga jäeti unarusse kaugküttega majapidamised, mis moodustavad kodudest poole. Nüüd hakkab valitsus tekkinud vajakajäämist lappima.
Sadadesse miljonitesse eurodesse ulatuva energiahindade toetuspaketiga jäeti unarusse kaugküttega majapidamised, mis moodustavad kodudest poole. Nüüd hakkab valitsus tekkinud vajakajäämist lappima.