Kadri Paas • 8. oktoober 2010 kell 8:42

Riisalu: ma laenule nii primitiivselt ei lähene

Korruptsioonivastase seaduse kohaldamise erikomisjoni liige, keskerakondlane Aivar Riisalu leiab, et see, kuidas Edgar Savisaar pärast laenumakset 1800 krooniga kuus peaks hakkama saama, ei vääri "nii primitiivset lähenemist".

 "Kuulge, ma ei ole õieti selle teemaga kursis. Edgar Savisaar ei ole kuritegu sooritanud. Keegi ei kahtlusta teda selles. Ühtki jõustunud kohtuotsust ei ole. Politsei on väärteomenetluse algatanud? Ma ei ole seda uudist kusagilt lugenud," ütleb Riisalu pahuralt.

Tema sõnul ei saa üldse nii primitiivselt asjale läheneda.

"Inimene on raamatuid kirjutanud. Tean, et ta on Fixor Holdingu nõukogu esimees. Ma seda 1800 krooni nii tõsiselt ei võtaks. Lõpetage ükskord need ajakirjanduslikud süüdimõistmised," prahvatab parteiline ärimees.

Hetkel kuum