• Jaga lugu:

  Nokia aktsia tõusis 7,5%

  Nokia aktsia hind tõusis 7,5 protsenti, 8,30 eurole.

  Nokia kolmanda kvartali puhaskasumiks tuli 529 miljonit eurot (mullu kahjum 559 mln eurot), analüütikud prognoosisid kasumiks 182,5 miljonit eurot.
  Nokia käive kasvas viis protsenti, 10,271 miljardile eurole. Analüütikud prognoosisid käibeks 10,582 miljardit eurot.
  Lahustatud kasumiks kohta kujunes 14 eurosenti, mullu oli kahjumiks 15 eurosenti.
  „Viie nädala jooksul, mil olen olnud Nokias, leidsin ettevõttest palju tugevusi ja sektoris ei ole keelegi lähedast ette näidata," ütles Nokia juhatuse esimees Stephen Elop. „Hiljutised tulemused näitasid, et me peame ümber hindama oma rolli ja lähenemist selles tööstusharus.“
  Ettevõte teatas, et nad kaotavad üle maailma 1800 töökohta.
  Nokia kärpis täna selle aasta mobiiltelefonide koguselise turuosa prognoosi, öeldes, et see tuleb veidi madalam mullusest.
  „Nutitelefonide müük oli meie oodatust veidi parem ja see parandas keskmist müügihinda ja marginaale,“ ütles FIM Banki analüütik Michael Schroeder Bloombergile.
  Nokia nutitelefonide müük kasvas 61 protsenti, 26,5 miljonile ühikule.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.