• Jaga lugu:

  Leedo keelas praamidel konkureeriva ajalehe müügi?

  Saaremaa Laevakompanii omanik Vjatšeslav Leedo keelas praamidel ajalehe Meie Maa müügi, väidavad 13 saartega seotud inimest Leedole saadetud avalikus kirjas.

  "22. oktoobril saab kolm kuud sellest, kui viimati oli võimalik saarte juhtivat lehte Meie Maa osta/lugeda teie praamidel. Meie Maa, Hiiu Lehe ja Kodumaja müük parvlaevadel on sellest ajast keelatud – see aga on juba haruldane otsus tsiviliseeritud maailmas," seisab pöördumises.
  Allakirjutanute sõnul on praamiliinid tugevasti doteeritud maksumaksjate rahaga ja parvlaev peaks seega olema avalik ruum. "Piirangute kehtestamine meenutab aegu, mil oli rangelt reglementeeritud, mida võis ajalehes avaldada ning kus ja kuidas võis ajalehti levitada. Neid aegu ei taha keegi tagasi," teatasid nad.
  "Tunneme uhkust, et saartel tegutseb ärimees, kes on nii edukas ja kes lisaks laevafirmale on veel nelja ettevõttega uhkel kohal Äripäeva värskes edetabelis. Tublisid ettevõtjaid on saartel tarvis," oli pöördumises samuti kirjas.
  Allakirjutanute seas on Peeter Olesk ja Vambola Paavo Tartust, ajalehe Videvik peatoimetaja Ants Tamme, Jüri Tuulik Abrukalt ja Erkki-Sven Tüür Hiiumaalt.
  Meie Maad annab välja Saaremaa Raadio OÜ, mille suuromanikuks on Rootsi-eestlane Arne Pagil. Ajalehe Saarte Hääl väljaandja on TÜ Oma Saar, mille omanikuks on Vjatšeslav Leedo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.